Avrupa da ve özellikle Uzakdoğu ülkelerinde yaygın olarak maceralı eğlence oyuncağı olarak kullanan Bobkart, macera ve adrenalin tutkunları için Sevindik Parkı’nda olacak. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olması beklenen macera aracı 520 metre uzunluğunda olacak, içinde 14 adet kızak bulunacak.
Yaklaşık 10 milyon liraya mal olacak olan ve 92 bin metrekarelik bir alanda yapılacak olan Sevindik Vadi Parkı Projesi’nin bölgeye farklı bir hareketlilik kazandıracağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, ihaleden sonra 300 günde yapılacak projede kurulacak eğlence oyuncağını herkesin çok seveceğini belirten Başkan Yardımcısı Ök, “ Genellikle Avrupa ülkelerinde yaygın olarak bulunan bu eğlence aracı ülke genelinde sadece ilimizde olacak. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak olan bu araç sayesinde Denizlilere yeni bir sosyal alan temin etmiş olacağız. Park ve dinlenme alanlarıyla Denizlilere en iyisini sunma amacındayız. Sevindik Parkı içine kuracağımız Bobkart, tamamen elektrikle çalışacak ve elektronik sistemlerle hizmet verecek. Kızakların hızına kadar her şey komuta kontrol odasından ayarlanabilecek. Şehrin her mahallesinde insanlarımız bu eğlence aracında olabilmek için bölgeye akın edecek ” dedi. 

Sevindik Vadi Parkı

Sevindik Vadi Parkı’nda giriş meydanı, yaprak bitki gösteri alanı, su oyunları alanı, kafetarya, seyir terasları, tarih bahçesi, mini golf alanı, spor alanı, sosyal tesis, paintball alanı, oyun treni, ağaç altı oturma meydanı, yeşil amfi, paten pisti, yeşil labirentler, çocuk oyun macera alanları, tırmanma oyun alanları, jimnastik platformu, koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet parkuru, dinlenme alanları, şelale ve su öğeleri, kelebek vadisi ve otopark alanları olacak.