Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı MHP’nin kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in 18. ölüm yıl dönümü anısına 10 bin kişilik lokma döktürdü. 
MHP Denizli İl başkanlığı önünde gerçekleştirilen etkinliğe Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, İlçe Başkanları, MHP Denizli Milletvekili aday adayları, MHP Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, “Ömrünü milletine hizmet ve Türk Dünyası’nın birlik beraberliği mücadelesiyle geçiren Milliyetçi Hareket’in efsanevi lideri Alparslan Türkeş’i vefatının 18. ölüm yıldönümünde özlemle, saygıyla anıyoruz. Necip Türk Milletinin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından biri olan Alparslan Türkeş’in ebedi âleme intikalinin 18. yıl dönümünde O’nun fikirlerinin ne kadar değerli olduğunu bugünlerde çok daha iyi anlıyoruz. Öngörü ve uzak görüşlülüğünü geniş vizyonuyla birleştiren Başbuğ Alparslan Türkeş’in devlet ve siyaset hayatında benimsediği ideal, ülkü ve erdem gibi üstün değerleriyle her zaman millete mal olmuş tarihi bir şahsiyettir” dedi.
Alparslan Türkeş’in yeri zor doldurulabilecek bir devlet adamı olduğunu kaydeden Öztürk, “En büyük ideallerinden birisi olan, Türk Devlet ve Topluluklarının kardeşlik, dostluk, birlik, dirlik, işbirliği ortamında birleşmeleri için iddialarını, özlemlerini Türk Dünyasına ulaştıran kişiliktir. Bu duygu ve düşüncelerle Hareketimizin Lideri Başbuğumuzu rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.”
Öztürk, konuşmasının ardından Milletvekili aday adayları ve Teşkilat başkanları ile birlikte vatandaşlara lokma dağıttı.