Gaziantep’in Şahinbey İlçesine bağlı Akdere Mahallesi’ndeki bir düğün töreni sırasında düzenlenen hain saldırıyı lanetleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir taziye mesajı yayımladı. Menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın çoluk çocuk bir arada olup eğlendiği, en mutlu oldukları anda saldırarak düğün evini cenaze evine çeviren eli kanlı olan terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir” dedi.
 
FETÖ, DAEŞ, PKK adı ne olursa olsun hiçbir eli kanlı terör örgütünün bu kadim milleti silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu kutsal millet daha 35 gün önce vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için kendini kurşunların, tankların önüne siper etmiş 240 şehit vermiştir. Hiçbir değeri ve kutsalı olmayan aklını satmış alçak maşalar ve onların patronları şunu asla unutmasın. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Bu kutsal ülkede nice Ömer Halisdemirler, İlhan Varanklar, Ahmet Kocabeyler, Erol Olçoklar var. Asla bizi birbirimize düşüremeyeceksiniz. Çünkü biz hepimiz kardeşiz. Bu bayrağın altında ve bu vatanın üzerinde ilelebet özgürce yaşayacağız.”
 
Türkiye’nin her geçen gün büyüyerek küresel bir aktör haline geldiğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacağız. İnsanlıktan yoksun eli kanlı bu örgütlerle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Kardeşliğimizi zedeleyip bizi birbirimize düşürmeye çalışanların asla oyununa gelmeyeceğiz. Haince düzenlenen bu alçak saldırıyı bir kez daha şiddetle lanetliyor, yüce Türk milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.