Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Denizli’yi turizm merkezi yapmak için harekete geçti. TÜRSAB  Başkanı Başaran Ulusoy’un da katılımıyla kurumunPamukkale  Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi Denizli’de açıldı. Denizli’yi kazdıkça termal su ve tarih çıktığını belirten Ulusoy, beyaz inci  Pamukkale’si, termal sağlık cenneti ve antik kentlere sahip Denizli’yi her platformda tanıtarak hak ettiği yere ulaştırmak için çalışacaklarını, ofisin önemli bir misyon üstleneceğini söyledi. 
Atatürk caddesi arkasında  Çınar Home Ofis binası içinde TÜRSABPamukkale  Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi törenle açıldı. TÜRSAB’ın 36. Ofisinin açılışına Vali Vekili Abdullah Acar, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Yönetimi Kurulu üyeleri, Kültür Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, bir çok Denizlili turizmci ve davetliler katıldı. 
Ofis, hem turizm acentelerini denetleyecek, hem de yeni açılan acentelere onay verecek. Ayrıca Denizli’nin turizm anlamında gelişimine katkı koyacak projeleri hazırlayacak. TÜRSAB’ın desteğiyle başta tanıtım olmak üzere termal turizm, tarih turizmi ve doğa turizmini geliştirecek bir yol haritasını uygulamaya koyacak. 

“Denizli’yi marka şehir yapmak için buradayız”

TÜRSABPamukkale  Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisi Başkanı olarak seçilen Turan Köseoğlu, törende şunları söyledi, “TÜRSAB ofislerinin bir tanesi Denizli’de açıldı. Ülke genelinde ofis sayısı 36’ya ulaştı.  Pamukkale Bölgesel yürütme Kurulu olarak Denizli’yi turizmde marka şehir yapmak için tüm turizmci arkadaşlarla ortak bir hedefte çalışacağız. Bu hedefe de ulaşacağız. Yerel halkımızın da desteğini çok önemsiyoruz.  Denizli’nin tarihi doğal güzelliklerinin yanı sıra sağlık turizminde gelişimine katkı koymak için çalışacağız. Günü birlik değil uzun süreli konaklamalı bir turizm şehri yaratmak istiyoruz. Çeşitlendirilmiş bir turizm merkezi yaratmak için çalışacağız. Burada ayrıca turizm acentelerini denetleyeceğiz. Kaçak acentelerin önüne geçeceğiz. Bunun için Denizli’de tüm alt yapı çalışmalarını sağlayacağız. TÜRSAB’ın sihirli eli Denizli’de olacak” dedi. 

“Denizli turizmin merkezi olacak”
Tarihi, doğal zenginlikleriyle bölgede Denizli’nin önemli bir yere sahip olduğunu belirten TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Denizli’ye bir gönül bağı kurduklarını belirterek, “36’ncı Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisimizi Denizli’de Pamukkale adıyla hizmete sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için Denizli çok önemli. Burada toprağı kazıyorsun sıcak su çıkıyor, toprağı kazıyorsun tarih çıkıyor. Beyaz cennet Pamukkale ve diğer sayısız doğal güzelliğe sahip bir yer. Denizli’ye gönülden bağlıyız. Biz Denizli’yi turizm potansiyeli açısından olması gereken noktaya taşımak için çalışacağız. Denizli’nin turizmde en önemli ihtiyacı tanıtım. Turizmin üç tane sihirli kelimesi vardır!  Bu kelimeler ‘Tanıtım, Tanıtım, Tanıtım’dır. Dünya ölçeğinde Denizli’yi tanıtarak uzun konaklama yapılan, turistlerin akın ettiği bir yere dönüşmesi için çalışacağız. İşte ofisimiz Denizli’ye bu katkıları sunacak çalışmaları yapacak ve hep birlikte hayaller gerçeğe dönüşecek. Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu Ofisimiz Denizli’ye hayırlı olsun” dedi. 
Konuşmalar sonrası ofisin açılışı gerçekleştirildi.