Muğla'nın Fethiye ilçesinde turizm işletmeciliği yapan bir kişi, 4 yıl önce ayrıldığı eşi tarafından bıçakla öldürüldü. Eski eşini 35 bıçak darbesi ile öldüren kadın, daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu.

Fethiye'nin Ölüdeniz beldesi Ovacık Mahallesi'nde turizm işletmeciliği yapan Yüksel Arıcı(46), 23 yıl evli kaldığı Elvan G.(36)'den 4 yıl önce ayrıldı. Mahkeme tarafından şiddetli geçimsizlik sebebiyle ayrılan çiftin 3 çocuğu da turizmci eşe bırakıldı. Ayrıldıktan sonra başka bir kişiyle evlenen ve ondan da ayrıldığı öğrenilen Elvan G. çocuklarını görmek için sık sık Yüksel Arıcı'nın yanına gelip gitmeye başladı.

Son olarak gece saat 02.00 sularında Arıcı'nın kaldığı apart daireye gelen Elvan G., uyuyan eşini bıçaklamaya başladı. 35 bıçak darbesi ile eski eşini öldüren kadın, Ölüdeniz Jandarma Komutanlığı'na gelerek teslim oldu. Kadının ifadesi doğrultusunda Yüksel Arıcı'nın kaldığı daireye giren jandarma ekipleri, adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Jandarma ekipleri hemen apart dairede incelemelerde bulunarak olayla ilgili inceleme başlattı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından turizmci Yüksel Arıcı'nın cesedi önce Fethiye Devlet Hastanesi'ne, buradan da İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan eski eşini 35 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra jandarmaya teslim olan Elvan G.'nin cinayetin şokunu yaşadığı ve ifade vermekte zorlandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmayı Ölüdeniz Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler sürdürüyor.