Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası Denizli’de düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 
Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle toplumda trafik bilincini artırmak kazaların önüne geçmek için Bayramyeri Meydanı'nda kutlama etkinliği düzenlendi. Jandarma, polis, itfaiye, AFAD ve 112 ekiplerinin hazır bulunduğu etkinlikte, broşürler dağıtıldı, yaya ve araç trafiğinde nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatıldı. Karayolları Trafik Güvenliği Haftası'na vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte, yılın şoförlerine ve trafik ekiplerini ödül verildi.
Bayramyeri Meydanı'nda gerçekleşen Trafik Haftası etkinliğine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, İl Jandarma Komutanı Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Trafikte kurallara uymanın ve sabrın kazaların, ölümlerin önüne geçeceğini belirten Vali Abdülkadir Demir, "Trafik bilincinin her bireyde oluşması çok önemli. Kurallara uyulur ve trafikte insanlarımız daha sabırlı, saygılı olursa kazaların büyük anlamda önüne geçilir. Denizli nüfusuna oranla araç sayısı yüksek olan iller arasında. Artık yolların standartları çok yüksek, araçların güç ve hızları teknolojiyle çok ileride.Bölünmüş yollar, geniş yollara sahibiz. Trafikte de kurallara uyarak, çok sayıda kazanın önüne geçilir, canlar yanmaz. Burada altını çizdiğim diğer bir noktada sabır, saygı" dedi.
Konuşmaların ardından, görevlerini başarıyla yerine getiren trafik polisi ve jandarma trafik ekipleri, 112 sağlık ekiplerine teşekkür plaketi ve takdir belgeleri, trafik haftası nedeniyle düzenlenen karikatür ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de hediyeleri verildi.
Ayrıca 'Yılın Taksi Şöförü' seçilen Ömer Karakurt'a, 'Yılın Nakliyat Şöförü' seçilen Yaşar Bulca'ya, 'Yılın Minibüs Şöförü' seçilen Hüseyin Tuncer'e, 'Yılın Servis Şöförü' seçilen İbrahim Çalık'a plaket ve ödülleri verildi.