Denizli Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı Denizli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Orman İşletme Müdürlüğü’nün desteğiyle Servergazi’de bulunan ormanlık alanda Hatıra Ormanı oluşturdu. Merkezde tedavi gören hastalar 60 fıstık çamı fidanını toprakla buluşturdu. 
Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Denizli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi tarafından fidan dikimi etkinliği kapsamında, Servergazi’de bulunan ormanlık alana 60 fıstık çamı fidanı dikildi. Etkinliğe Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Başhekim Uzman Dr. İbrahim Ethem Çövüt, Başhekim Yardımcıları Uzman Dr. Berna Öztürk, Op. Dr. Sami Cebelli, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülseren Ekici, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü Abdullah Tok, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Uzman Dr. Sevil Akyol Altınkılıç, merkezde tedavi gören hastalar ve merkez çalışanları katıldı. Hastalar fidan dikmek için önce çukur açtı, daha sonra fidanları toprakla buluşturdu. 
Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, yeşile ve doğaya önem verilmesi gerektiğini belirterek, etkinliğin Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların tedavi süreçlerine olumlu katkılar yapacağını söyledi. Acar, “Denizli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde yaklaşık 240 hastanın tedavisi takip edilmektedir. Bu hastalar günlük olarak evden alınarak merkeze getirilip çeşitli rehabilitasyon etkinliklerine katılmaları sağlanmaktadır. Bunlardan biri de bugün yapılmaktadır. Bugün bu hastalarımızla birlikte Servergazi Ormanı’na gelerek çam fidanları diktik. Amacımız her hastamızın bir çam ağacı olması. Böylece hastalarımız, diktikleri fidanların büyüdüğünü gördükçe mutlu olacaklar. Denizli Orman İl Müdürlüğü’ne de çok teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.