TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü Pamukkale Toplantı Salonunda, 12. Çağrı ilanında kuruma projelerini sunan; büyükbaş, küçükbaş et ve süt hayvancılığı ile etlik tavuk(broyler) konularında yatırım yapacak 20 müteşebbis ile toplantı yapıldı. 
İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren’in başkanlığındaki toplantıda ilk olarak koordinatörlük, destekler ve son proje kabul dönemi olan 12. Çağrı ile ilgili bilgi verildi. 21 Mart’ta tarihinde sonuçlanan 12. Çağrıda toplamda 64 projenin alındığını ifade eden Dağdeviren, toplam bütçesinin yaklaşık olarak 73 milyon TL olan projelerin kurum tarafından değerlendirilme sonrası onaylanması halinde yaklaşık 39 milyon TL’sinin geri dönüşümsüz olarak yatırımcıya hibe edileceğini söyledi. Dağdeviren, kurumun 2013 ve 2014 yıllarında Denizli ili için çıkılan 4 çağrı sonucu 293 projenin değerlendirilerek uygun bulunması halinde Denizli’ye toplamda yaklaşık 149,5 milyon TL’lik bir yatırım yapılacağını ve bu meblağın yaklaşık 77,5 milyon TL lik kısmı TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü tarafından hibe olarak müteşebbislerin hesabına yatırılacağını ifade etti. 
Toplantıya katılan yatırımcılar, projelerin değerlendirme sürecinde bu tür toplantıların kendileri adına son derece faydalı olduğunu ve ilgilerinden dolayı TKDK İl Koordinatörlüğü personeline teşekkürlerini ilettiler.