Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 30.Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, Şehir Tiyatrosu'nun sergilediği "Duvarların Ötesi" adlı oyunla sona erdi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi 30.Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sergilediği "Duvarların Ötesi" adlı oyunla sona erdi. Toplam 18 tiyatro ekibinin 29 oyun sahnelediği festivale İran, Azerbeycan, Fas, Tunus ve Hollanda’dan gruplar katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Dünyada en uzun süre aralıksız devam eden amatör tiyatro festivali olma özelliği taşıyan etkinliğimizi keyifli bir şekilde sonlandırdık. Bu festival inanıyorum ki daha çok uzun yıllar devam edecek. Bu yıl 18 grup 1 hafta boyunca Denizlili tiyatroseverlerle buluştu. Bu etkinlik insanlar arasındaki diyaloğu sağlıyor. Diller, dinler ve ülkeler arası ilişkileri güçlendiriyor. Denizli’nin kültür ve sanatla anılması için biz elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin sanata olan ilgisini artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bize bu güzellikleri yaşatan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.