Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneler Birliği ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğiyle 09-19 Mart tarihleri arasında planlanan Tıp Haftası etkinlikleri devam ediyor. 
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneler Birliği ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğinde Tıp Haftası dolayısıyla 09 - 19 Mart tarihleri arasında bir dizi etkinlik yapılması planlandı. Etkinliklere Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Sağlık Sen Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, İdari Hizmetler Başkanı Op. Muhammet Akçaoğlu ve Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Havane Enli, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr. Abdülaziz Ünal, Şube Müdürleri, idareciler ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli personeller Harun Avcı, Zehra Gönül, Ali Gönül, Nursel Ceylan, Mustafa Şen, Ferhat Akyol , Ramazan Kaplan ve Sağlık Otelciliği Müdürü Abdullah Tok’dan oluşan Neşeli Kalpler Tiyatro Grubu, Çağan Gelişim ve Sanat Akademisi Tiyatro Eğitmeni Serdal Ercan yönetiminde hazırladıkları tiyatro gösterisini sağlık çalışanlarına sundu. 
"Empati", "Çılgın Mucit", "Babalar ve Yönetmen" adlı oyunları sahneleyen Denizli Devlet Hastanesi Neşeli Kalpler Tiyatro Grubu, sergiledikleri performansla izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyunun ardından Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik çalışanlarından oluşan folklor ekibi bir gösteri yaptı. Ekip, Halk Eğitim Merkezi Folklor Eğitmeni Muhammet Dönmez yönetiminde "Alyazmam", "Yörük Ali", "Gırık Tavas" zeybekleri ve "Harmandalı"nı sergiledi. Gösterilerin sonunda ise Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, İdari Hizmetler Başkanı Op. Muhammet Akçaoğlu ile Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, tiyatro ve folklor ekiplerine bu renkli gösteriler için çiçek vererek teşekkür ettiler.