Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı,bu insanlık dışı terör saldırılarına karşı kararlı ve tutarlı bir mücadele vermediğimiz takdirde sonunu getirmenin mümkün olmadığını belirtti. Bu hain saldırı bir kez daha gösterdi ki terör örgütleri nazarında hangi ülke olduğunun bir önemi yok.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı, Fransa’nın Nice şehrinde Ulusal Gün kutlamaları esnasında gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadığını açıkladı. Yüze yakın insanın hayatını kaybettiği saldırı sonrasında bir açıklama yapan Çuhacı şunları söyledi:

“Ne yazık ki Tüm insanlığın lanetlediği bir terörist saldırı daha gerçekleştirildi. Terörün her defasında başka kayıplara sebep olan bu eylemlerini lanetliyoruz. Masum insanların hayatını kaybettiği bu saldırıların sonunun gelmesi ülkelerimiz ve ilişkilerimiz açısından büyük önem taşıyor. Yaşanan terör eylemlerini sıklığı hiçbir suretle bu eylemleri normalleştiremez. İnsan hayatının hiçe sayıldığı, korkunun hakim kılınmaya çalışıldığı zamanlardan geçiyoruz. Ülkeler arası dayanışmanın had safhada olması gereken bu gibi zamanlarda işbirliğinin ön planda tutulması gerektiğine inanıyorum. “
 
Terörün dini, ırkı ve milliyeti yoktur diyen Çuhacı, bu aşağılık eylemi gerçekleştirenlerin ise insanlıkla bir ilgisi olamayacağını belirtti.
 
Rahmi Çuhacı; saldırıda yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diledi.