Denizli Teras Park AVM'de geçen yıl olduğu gibi bu yılda yapılacak, Mayıs-Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ve 4 Eylül’de yapılan çekilişle talihlisinin belli olduğu Mercedes kampanyasının ikincisi olan kampanya 28 Aralık’ta başladı. 15 Nisan 2016 tarihine kadar geçerli olan kampanyanın çekilişi 22 Nisan 2016 gerçekleşecek ve bir şanslı kişi Mercedes-Benz A180 CDI sahibi olacak. Alışveriş merkezi ziyaretçilerinin tek yapması gereken aynı gün içinde yapmış oldukları 100 TL ve üzeri alışverişlerine ait fiş ya da faturalarını 15 Nisan 2016 tarihine kadar danışma bankosuna giderek O kartlarına tanımlatarak kampanya kuponlarını almak olacak.
Yeni başlayan kampanyaya ilişkin Teras Park alışveriş merkezi müdürü Osman Koçaslan şunları belirtti: “2015 yılını geride bıraktığımız bu günlerde yeni bir kampanya ile ziyaretçilerimizin karşısındayız. Mayıs-Ağustos ayları arasında düzenlediğimiz kampanyada görmüş olduğumuz ilgi ve bir şanslı kişiyi Mercedes sahibi yapmış olmak bizleri çok mutlu etti. 28 Aralık’ta başlattığımız kampanyaya, ziyaretçilerimiz 15 Nisan 2016 tarihine kadar aynı gün tarihli yapmış oldukları her 100 TL tutarındaki fiş ya da faturaları ile katılabilecekler.”
“2015 yılında yükselen bir grafik çizdik, Outlet alışveriş merkezi olmaktan çıktık”
2015 yılı içerisinde Teras Park alışveriş merkezi olarak sürekli yükselen bir grafik çizdiklerini belirten Koçaslan; “2015 yılı bizim için güzel başladı. Çeşitli aktiviteler, turnuvalar ve ticari  kampanyalar ile ziyaretçilerimizi ağırladık. En son düzenlediğimiz Peşindenkoş etkinliği ile de Denizli’de büyük ses getirdik. 2015 yılını da yine bir ticari kampanya ile,Mercedes kampanyası ile bitiriyoruz. 2015 yılı Outlet alışveriş merkezi olmaktan çıkmamız için de bizler için ayrıca önem taşıyor. 2016 yılı içerisinde de alışveriş merkezimiz bünyesine katacağımız yeni markalarımız ile daha da güçleneceğiz ve birbirinden renkli etkinlikler ile ziyaretçilerimizin alışverişlerini keyfe dönüştüreceğiz. Teras Park alışveriş merkezi yönetimi olarak 2016 yılının Denizlimize, ülkemize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.” dedi.