MERSİN (CİHAN)- Mersin’de Atatürk Parkı içindeki bir kafeden cep telefonu çalan hırsız, güvenlik kameralarınca görüntülendi. İşletme sahipleri, belediye ve emniyet işbirliğiyle park içinde güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi.
Hırsızlık olayı Atatürk parkı içindeki bir kafede meydana geldi. Kameralara yansıyan görüntülere göre, sabah erken saatlerde bir kişi müşteri gibi kafeteryanın önüne geldi. Bir süre etrafına bakındıktan sonra içeriye yönelen hırsız masanın üzerindeki cep telefonunu gözüne kestirdi. O sırada işletme çalışanlarının temizlik yapmasını fırsat bilen zanlı telefonu bir hamle ile alarak hızlı adımlarla uzaklaştı.
Hırsızlık olayı ise bir süre sonra çalışanlar tarafından fark edildi.
Kamera kayıtlarından yola çıkan polis eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, işletme sahibi Alaaddin Ceylan, Atatürk parkı içinde güvenlik önlemlerinin arttırılmasını istedi.
Park içine kurdukları işletmeler ile genç yaşlı herkese hizmet verdiklerini anlatan Ceylan, Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü'nden güvenlik anlamında destek beklediklerini dile getirdi. CİHAN