Tekden Denizlispor’un Ar-Ge'den sorumlu Asbaşkanı Bilal Gören, kulüp mağazasının sezon başlamadan önce faaliyete geçeceğini belirtti. 
PTT 1. Lig ekibi Tekden Denizlispor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da kurumsallaşma çalışmaları yapılıyor. Kulübe ait bir mağazanın açılmasıyla ilgili çalışmaların sonuna geldiklerini belirten Tekden Denizlispor’un Ar-Ge'den sorumlu Asbaşkanı Bilal Gören, "Bugün büyük kulüplere baktığımızda store mağazalarından ciddi gelirler elde edildiğini görmekteyiz. Store mağazası bir şehrin takımını ne kadar sahip çıkıldığını gösterir. Denizlispor camiası da takımımızın lisanslı ürünlerini satın alıp kulübümüze katkı sağlamak için mağazamızın bir an önce açılmasını istemektedir. Şehrimizin markası olan Denizlispor'un da lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı mağazaya ihtiyacı olduğunu taraftarımızdan aldığımız taleplerle görmekteyiz. Bizler de bu talepleri karşılamak için mağazamızın açılışını en kısa sürede yapıp, ürünlerimizi satışa sunacağız" dedi.
Öte yandan Tekden Denizlispor Akhisar Belediyespor’un futbolcuları olan sol bek Gökhan Dinçer ve sağ bek Hakan Ateş ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.