Tekden Denizlispor’da, başkan Mehmet Özsoy’un istifasının ardından yeni başkan adayının çıkmaması camiayı endişelendiriyor. 
PTT 1. Lig'de mücadele eden Tekden Denizlispor’da, her sezon sonrası yaşanan gelişmeler bu yıl da yaşanmaya başladı. Ligin bitiminin ardından yeterli destek göremediği gerekçesiyle istifa eden Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy’un istifasının ardından camia sessizliğe büründü. Şimdiye dek birçok iş adamına başkanlık için teklif götürüldüğü öğrenilirken, iş adamlarının getirilen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi. Başkan Mehmet Özsoy istifanın ardından sessiz kalırken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi başta olmak üzere, diğer protokol üyelerinin başkanlıkla ilgili bir yol haritası çizeceği belirtildi.
Öte yandan, Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati de yaşananların Denizli gibi bir şehre yakışmadığını söyledi. Belirsizliğin takıma zarar verdiğini belirten Bizati, bir an öce başkanın belirlenip gelecek yılın planlamasının yapılması gerektiğini vurguladı.