Tekden Denizlispor’lu futbolcuları taşıyan otobüs, dün oynadığı Karşıyaka maçının ardından tesislere giderken, taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda otobüsün bazı camlarının kırıldığı açıklandı. 
PTT 1. Lig’de dün oynanan Tekden Denizlispor-Karşıyaka maçını, Karşıyaka takımı son dakikada attığı golle 3-2 kazanmıştı. Maç sonrası tiyatro kavşağından tesislere doğru giden yeşil-siyahlı futbolcuları taşıyan otobüs, bazı Denizlispor’lu taraftarlar tarafından taşlandı. Olayda otobüsün camları kırılırken, bazı futbolcuların kırılan camlardan yüzünden hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. 
Yapılan saldırı hakkında açıklamada bulunan Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Tam morale ihtiyacımız olduğu bu dönemde taraftarımızın böyle saldırıda bulunmasına bir anlam veremiyorum. Bu taraftar grupları Denizlispor’u sevdiğini düşünmüyorum. Böylesi bir taraftar Denizlispor taraftarı olamaz. Yetkililerden o kavşakta bulunan MOBESE kameralarından suçluları bulmasını ve gerekli cezanın verilmesini istedik. Saldırıyı gerçekleştiren taraftar gurubu aynı zamanda kendi sloganlarını attılar. Maç öncesinde de bu gruplar 3 tane polisimizi yaralandı. Bunların hepsi tespit tutanaklarına geçti. Umarım suçlular cezasız kalmaz" dedi.