10 yıl Servergazi Beldesi’nde belediye başkanlığı yapan MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol’a seçim gezileri esnasında vatandaş güven duygusu ile yaklaşıyor. Destek mesajları veriliyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, yoğun bir gün geçirdi. Sabah saatlerinde Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’yü makamında ziyaret ile güne başlayan Yeniyol, ardından 14 Şubat sevgililer günü nedeniyle Asri Mezarlık’ta bulunan şehitlikleri ziyaret etti. Kalabalık bir grup ile ziyaret gerçekleştiren Yeniyol, dua okuyarak şehitliklere beyaz karanfil bıraktı.  
Yeniyol, burada yaptığı konuşmada, “14 Şubat sevgililer günü. Her birimiz en çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz kişilerin yanında bu önemli günü kutluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak bizler de bu vatan ve millet için hiç düşünmeden canlarını feda eden, peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olan şehitlik gibi önemli bir mertebeye ulaşan değerli vatan evlatlarını ziyaret etmek istedik. Biz bu günde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin  sevgililer gününü kutluyoruz ” dedi. 
Cuma Namazını 29 Ekim Bulvarı’ndaki Hacı Ali Güvenç Camii’nde kılan Yeniyol, Denizli Valisi Sayın Abdülkadir Demir, Merkezefendi İlçe Kaymakamı  Şükrü Görücü ve diğer protokol üyelerinin de katılımı ile yapılan yağmur duası ve aşure ile keşkek ikramına katıldı. Daha sonra Bakırlıdaki pazaryerine giden Yeniyol, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla selamlaşarak sorunlarını dinledi ve destek istedi. Pazaryerinde ilgi ile karşılanan Yeniyol’a vatandaşlar destek mesajları verdi. 
Günün kısa bir değerlendirmesini yapan Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, “Seçim çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dönem daha da vites artırıyoruz. Yapılan ziyaretlerde bizlere aktarılan çok önemli eksiklikler ve istekler var. Bize aktarılan hiçbir konunun ihmal edilmeyeceğini bildirmek isterim. Her bir soruna ilişkin ekip arkadaşlarım proje çalışmalarını başlatıyor. Ziyaretlerde en çok destek gördüğüm noktalardan biri 10 yıllık Servergazi Kurucu Belediye Başkanlığım. Burada belediyelerin nasıl kurulacağı, hangi birimlerin ne şekilde şekilleneceği konusunda önemli bilgilerim ve büyük hizmetlerim olduğu için vatandaş bu noktada bizlere güveniyor. Bu tecrübeyi Merkezefendi Kurucu Belediye Başkanlığım için de kullanmak istiyorum. Herkesten destek istiyorum” dedi.