Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), Denizli Belediyesi'nin ev sahipliğinde Yüksek Danışma ve Yönetim Kurulu toplantısını Denizli'de gerçekleştirdi.
Aralarında Birlik Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı gibi 21 il ve ilçe belediye başkanının bulunduğu birlik üyeleri, Pamukkale'de birliğin çalışmaları hakkında Yüksek Danışma ve Yönetim Kurulu toplantısı yaptı.
Toplantı öncesi Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe Ak Parti Denizli Milletvekili ve TDBB önceki Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Hüseyin Bürge ile Vali Yardımcısı Abdullah Acar da katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Başkanı Karaosmanoğlu, Yüksek Danışma Kurulu ve yönetim kurulu toplantılarına başkanlık etti. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılarda TDBB’nin faaliyetlerine yönelik konular ele alındı. Birliğin Yüksek Danışma Kurulu ve yönetim kurulu toplantılarında, TDBB’nin Türk dünyasına yönelik yaptığı faaliyetlerin yanı sıra yapılması planlanan çalışmalar da ele alındı.
Öte yandan Başkan Zolan ve Başkan Karaosmanoğlu, büyükşehir yapılanmasına yönelik görüş alışverişinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, kendilerini ağırlamasından dolayı Denizli Belediye Başkanı Zolan’a teşekkür etti.
Programa katılan birlik üyeleri Denizli'nin tarihi ve turistlik yerlerini gezme imkanı buldu.