Denizli’nin geleceği için hazırladığı 222 Dev Proje’yi Denizli halkına anlatmak amacıyla farklı ilçelerde mitingler düzenleyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Tavas ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde Zolan’ı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de yalnız bırakmadı.

Vatandaşların gösterdiği sevgi seli karşısında heyecan ve mutluluğunu gizleyemeyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bir kez daha Tavaslılar ile bir araya gelmenin kendilerini onurlandırdığını söyledi. Tavas’ın kendileri için özel bir yer olduğunu dile getiren Zolan, “Bugün tek kelimeyle muhteşemsiniz. Evlatlarınızı karşılamaya gelmişsiniz. Evlatlarınızı yalnız bırakmamışsınız, her zaman olduğu gibi yine yanımızda, yanı başımızdasınız. Allah hepinizden razı olsun. Tavas bizim toprağımız, Tavas bizim özümüz, Tavas bizim köklerimizin bulunduğu, beslendiğimiz, güç aldığımız yer. Garipköy'den başlayan yürüyüşümüz Denizli'de Büyükşehir çatısı altında, tüm Denizlimiz’e, Tavasımız’a, tüm ilçelerimize, tüm köylerimize hizmet olarak dönecek. Şükürler olsun ki Denizlimiz Büyükşehir oldu. Artık Tavas Büyükşehir'in bir parçası haline geldi. Artık elimiz, ayağımız daha rahat. Artık her zaman yanınızdayız, büyükşehirle ilgili yürüyüşümüz Tavas'ta da devam edecek. Tüm köylerimizle devam edecek. Tavasımız birçok güzel hizmeti son 5 yılda Mehmet Karabay kardeşim sayesinde aldı. Ama sıra hizmet gitmemiş olan, eksik kalan yerlerde. Tüm köylerimizde, tüm beldelerimizde inşallah hizmet destanları yazacağız. Denizli'de ne varsa Tavas'ta da o olacak. Denizlimiz’de ne varsa köylerimizde, kasabalarımızda da olacak. Hiç kimse hiçbir şeyden mahrum kalmayacak” dedi.

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, şöyle devam etti: “Her türlü güzellikte hep beraber olacağız. Bu güzellikleri beraber ortaya koyacağız, beraber inşa edeceğiz. Hep beraber göreceğiz; Tavasımız son 50 yılda aldığı hizmeti 5 yılda fazlasıyla alacak. İnşallah Tavas kapalı yüzme havuzu ile tanışacak. Gençlerimiz, çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere Tavas’ta yüzme bilmeyen kalmayacak. İlçemiz düğün salonu, kültür merkezi, gençlik merkezine kavuşacak. Turhan Veli Akyol kardeşimle, Sayın Bakanımızla, Mehmet Karabay kardeşimle, ilçe başkanımızla, il başkanımızla hep beraber ‘Tavas'ın derdi nedir, ihtiyaçları nelerdir, hangi işler yapılmalıdır?’ diye tek tek inceledik. Toplamda 133 proje yaptı. Bu en az 133 projedir. Bu 233 de olur, 300 de olur. İhtiyaç ne ise onun dermanı oluruz.”


“Tavas’ın güzelliği için, çocuklarımızın geleceği için ben bütün Tavaslı hemşehrilerimi bu yürüyüşümüze davet ediyorum” diyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “2004'ten 2014'e kadar neler yapıldığını biliyorsunuz. En son da Şehirlerarası Otobüs Terminalini yaptık. Bu projemiz de Denizli Tarihi’nin tek kalemdeki en büyük projesi. Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. Bizim aynamız da Denizli. Nihat Zeybekci Bakanımızla başlayan hizmet yürüyüşünde Denizlimiz bambaşka bir güzelliğe kavuştu. Bayrağı devraldık ve aynı güzellikleri yapma konusunda gayret sarf ediyoruz. Çok fazla söze gerek yok. Eğer Tavas’ta dev projeler hayata geçirilecekse, bunu yaparsak biz yaparız. Ben tüm Tavaslı kardeşlerimi hep birlikte, bir kez daha Ak belediyeciliğe davet ediyorum.”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci şunları söyledi: “Akşamın saat 9'u olmuş, Tavas burada. Tavas binlerle burada. Tavas kasabaları ile köyleri ile bütün genci yaşlısı ile burada. Allah hepinizden razı olsun. Biz yola çıktığımızda Tavas da hakettiğini alacak dedik, aldı mı? Hastanesini aldı mı? Üniversiteyi aldı mı? Ölüm virajı düzeldi mi? Üniversitenin yurtları geldi mi? İnşallah göreceksiniz Tavas bir üniversite merkezi olacak. En kısa sürede burada 1000 öğrencisiyle Tavas başka bir hale gelecek. Tavas yolların buluştuğu yer olacak. Allah'ın izni ile bu gördüğünüz ekip Tavas'ı başka bir yere götürecek. 2009’dan önce Tavas da 10 yıl önceki Denizli gibiydi. Ege'nin en kötü şehriydi Denizli, Denizli'nin ilçeleri arasında da Tavas en kötü olandı. Ama 2009'dan 2014'e kadar Tavas Denizli'yle yarışır hale geldi. 
Bugün Denizli'ye baktığınızda söyleyip de tutulmadık bir sözümüz olmadı. Bundan 10 yıl önce yola çıkarken dedik ki ‘biz söz verdik mi sonu nereye giderse gitsin o sözümüzü tutacağız’. İkincisi ‘söz söyledik mi sonu nereye varırsa varsın doğru söyleyeceğiz’ dedik. Üçüncüsü de ‘emanete ihanet etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz’ dedik. Biz bu bilinçle devam ettik.Onun için Allaha şükür bugüne kadar kimse ‘şu sözü verdiniz de tutmadınız’ diyemez ve diyemeyecekler. Onun için burada Osman Zolan ne söz verdiyse o bizim sözümüzdür. Turhan Veli Akyol ne söz verdiyse o bizim sözümüzdür. Pazar günü akşam bu meydanda hep beraber inşallah Tavas Zeybeği oynayacağız.”