Cumhuriyet Halk Partisi Tavas Seçim bürosu çok sayıda partilinin katılımıyla açıldı. Doktor Hürriyet Akın yüzlerce vatandaşın önünde doktor önlüğünü çıkararak, Tavas Belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

CHP Tavas Belediye Başkan adayı Hürriyet Akın seçim bürosunu çok sayıda Tavaslının katılımıyla açıtı. Hükümet Caddesinde bulunan eski CHP İlçe Başkanlığı bürosunu kendisine seçim bürosu olarak açan Doktor Hürriyet Akın’a başta CHP İl ve Tavas İlçe Yönetimi olmak üzere çok sayıda partili destek oldu. Açılışta konuşan Akın “Ben 1982 yılında Hipokrat yemini yaparak bu beyaz önlüğü giydim. 32 yıllık meslek hayatımın 30 yılı Tavas2ta geçti. Doktorluğu severek yaptım. Bir çoğunuz bana güvenerek canını emanet etti. 10 yıl Sağlık Grup başkanlığı yaptım. Sizler beni 30 yıldır desteklediniz. Gerek poliklinik yaparken, gerek muayenehanemde hasta bakarken, manen desteklediniz. Benim artık sizlere borcum oluştu. Sağlığın yanında sosyal olarak da hizmet borcu. Bu borcu ödemek için beyaz önlüğü çıkararak Belediye Başkanlığına aday oldum. Biliyorsunuz yeni yasa ile Tavasın köy ve kasabaları ilçemizin mahallesi oldu. Benim için Yaka Mahallesi neyse Damlacık, Ebecik köyü odur. Yaka Mahallesi neyse Akyar, Akıncılar, Keçeliler, Karahisar odur” dedi.

    
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Kazım Arslan ise, “Özellikle tarım kesimi iktidara hatırlatması gerekiyor. Biz kaderimize mahkum olmayacağız. AKP’ye oy vermeyeceksiniz. Sulu tarımı yaygın hale getireceğiz. Büyükşehir imkanlarını sizler adına kullanmak istiyoruz. Tavas yıllardan beri durgun piyasa yaşıyor, kazanamayan esnafımız, kazanamayan çiftçimiz köylümüz var. Cıvıl cıvıl Tavas’ı yeniden canlandırmak için Doktor Hürriyet Akın’la yola çıktık. Sizler hazır mısınız? Gece gündüz çalışacağız. Tavas’ta Hürriyet Akın’la tarih yazmaya hazır mısınız” diye konuştu.

Tavas’ı seçimlerde kazanacaklarını inandığını ifade eden CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Vefa’nın İstanbul’da bir semt olduğu günlerden geçiyoruz. Bizler kurtuluş savaşında bir elinde Kur’an, bir elinde bayrak mücadele ettiği nesillerdeniz. Bizler nereden geldiğimizi biliyoruz.. Adları Ak olup, sadece paraları aklayanlar olduğunu biliyoruz. Günümüz sadece siyaset değil, ülkemizi kurtarma, aydınlığa çıkma günüdür. Bu tuttuğumuz eli 30 Mart’ta başkan seçin, CHP’ye oy verin. Hürriyet Akın’ı başkan yapın. Tavas Hürriyetine kavuşacak” dedi.

Daha sonra CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Kazım Arslan, CHP Tavas Belediye başkanı adayı Hürriyet Akın, CHP il Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP ilçe Başkanı Erdoğan Şama ve yüzlerce partili hükümet caddesinden partili araba ve otobüslerle yürüyerek, parti ilçe binasına geldi. Ve Salı pazarında esnafları ziyaret etti. CHP heyeti Kızılca kasabasına hareket etti.