Edinilen bilgiye göre bugün (Çarşamba) akşam saatlerinde meydana gelen yangın Denizli'nin Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde bir evi kül etti. Evde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Eşe Ilgaz yanarak hayatını kaybetti. 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri sebebi henüz belirlenemeyen yangını söndürmeye çalıştı fakat köyün uzak mesafede olması nedeniyle evin kül olmasını engelleyemedi.

Avdan Mahallesi'nin kenarında bulunan evinde yalnız yaşayan 80 Yaşındaki Eşe Ilgaz'ın evinde yangın çıktı. Komşuların çabası kurtarmaya yetmeyince, kahfelerde bulunan insanlar koşarak yangın yerine geldi. Elde gerekli malzeme olmadığı için yangına küçük müdahalerle söndürmeye çalıştılar. Rüzgarın etkisiyle daha da alevlenen evin içi bir anda dumanla kaplandı. Yaşlı kadının bulunduğu odadaki dumanın çıkması için camı kıran köylüler, bir anda o odanın da alevler içinde kalabileceğini düşünemediler.

Tavas'ın en uzak köylerinden biri olan Avdan'da yaşanan yangın sonrası yanarak hayatını kaybeden Eşe Ilgaz köy halkını yasa boğdu. Yanan evin içinde saatlerce aranan cansız bedeni olay yeri inceleme ekipleri tarafından gece saat 01.00 gibi bulundu ve kemikler poşet içinde otopsiye götürüldü.