Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen ve Denizli İhracatçılar Birliği’nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği "Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması" için hazırlıklar devam ediliyor 
Final çalışmaları kapsamında Denizli’nin Buldan İlçesi'nde bir araya gelen finalistler, son prova çalışmalarını Belediye El Sanatları ve Kültür Merkezi’nde (BELKÜM) gerçekleştirdi. Tasarımcı koçu, dünyaca ünlü modacı Deniz Kaprol eşliğinde tasarımları hakkında son düzenlemelerini yapan genç tasarımcı yarışmacılar, tasarımlarıyla katalog çekimlerinde de yer aldılar. 
DENİB 3. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması Komitesi Başkanı Murat Tosunoğlu, proöaların devam ettiğini belirterek, "İşbirliği içinde olduğumuz ajansımızla final gecesinde en iyi sunumu yapabilmek adına bütün enerjimizle çalışıyoruz. Rönesans Ajans ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Türkiye İhracatçılar Birliği(TİM) Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ise yarışmanın önemine değinerek, marka oluşturma amacına katkı sağlayacakbu tür organizasyonları gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.