Denizli’de 2 taraftar grubu arasında yaşanan kavgada 1 kişinin ölümü ve 14 kişinin yaralanmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 11 kişi adliyeye sevk edildi. 
Olay, geçtiğimiz gece Denizli Atatürk Stadyumu’nun olduğu bölgede meydana gelmişti. 57 Gençlik Taraftar Derneği ile Yeşil Cephe Taraftar Derneği arasında yaşanan kavganın ardından açılan ateş sonucu, Fatih Eroğlu hayatını kaybederken, 14 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 57 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı İ.S (33) ile birlikte E.Ş. (24), S.Ş (30), M.S.(19), İ.A.(20), O.Ç. (18), İ.A. (19), K.C. (22), M.A. (19), R.S. (20) ve C.A. (21) emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlenirken, emniyetten çıkarken konuşan 57 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı İ.S., ‘’Yapılan bir şey yok. Biz kendimizi savunduk. Biz 7 kişiydik. 100 kişi saldırdılar’’ dedi.
Emniyetteki sorgularında kendilerini müdafaa için ateş açtıklarını belirten şüpheli 11 kişi, olayın bir anda meydana geldiğini ve nasıl olduğunu anlayamadıklarını söylediler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.