Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural, İstanbul Feshane’de gerçekleşen Burdur tanıtım günlerinde görevli personel ile sponsor olan firmaları,gayretli çalışmaları ve desteklerinden dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. 

Ödül töreni İkinci Bahar Lokantasında verilen yemek ile başladı. Yemeğin ardından bir konuşma  yapan Canural; “ İlçemizin tanıtılması için İstanbul’da ki Feshane Burdur Tanıtım Günlerinde hepinizin katkılarıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirildi. Hem tanıtım günlerinde orada bulunduğunuz hem de bugün buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca aramızda bulunan ve bizesponsorluk yapan Kibyra Otel ve Coşkun İnşaat yetkililerine de şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz her yönden çok güzel bir belde olabilir ama tanıtmıyorsanız, insanlar bundan haberdar değilse, bunun hiçbir faydası yok. Özel işletmeler dahi bugün gelirlerinin büyük bir kısmını tanıtıma ayırıyorlar. Çünkü bu yüzyılın trendi reklamdır. Bizde Gölhisar’ımızı daha iyi yerlere getirmek için tanıtıma önem veriyoruz. Ankara tanıtım günleri ile İstanbul’da ki tanıtım günlerini kıyasladığımız zaman, Ankara’da daha fazla
Burdurlu olmasına rağmen İstanbul’da ki tanıtım günleri daha faydalı geçti. Feshane’ye 250-300 bin civarında ziyaretçi geldiğini bilmekteyiz. Standımıza gelen ziyaretçilerin standımızı çok beğenerek, takdirle anmaları, folkloruyla, müziğiyle, antik kentiyle, yaylasıyla, doğal güzellikleriyle, kavurmasıyla ve çörekotu kahvesiyle ilçemizin tanıtımının çok iyi geçmesi bizleri çok sevindirdi. Artık bundan sonra Gölhisar’ımız bir gelişim ivmesi kazanarak, atağa geçecektir. Sonuç olarak; İstanbul’da gerçekleşen etkinlik, tanıtım anlamında beklentilerimizi karşılamıştır” dedi.

Başkan Canural’ın konuşmasının ardından teşekkür belgeleri katılımcılara tek tek çağrılarak verildi. Programın devamında Cura Sanatçısı Necati Arslan, Sipsi Sanatçısı Recep Hasyalçın ve oğlu Ali Hasyalçın mini bir konser vererek katılımcıları eğlendirdiler. Programın devamında yöresel ezgiler eşliğinde belediye personeli folklor oyunları gösterisi gerçekleştirdi. 
Program Memişin Çöreotu Kavesinde gerçekleştirilen müzik ziyafeti ve Çörekotu Kahvesi ikramıyla son buldu.