Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 12 sağlık tesisi idarecileri, Temmuz ayından itibaren hastanelerinde tedavi görerek taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret etmeye başladı. 
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, birliğine bağlı 12 sağlık tesisinde tedavi görüp taburcu olan hastaları evlerinde de yalnız bırakmıyor. Birliğe bağlı tüm sağlık tesislerinde, Temmuz ayından itibaren hasta ve çalışan memnuniyetine yönelik "Sağlığınızın takipçisiyiz" adlı bir uygulama başlatıldı. Böylece her ay Genel Sekreterlik bünyesinde görev yapan tıbbi, mali ve idari hizmetler başkanları, uzmanlar ile birliğe bağlı 12 sağlık tesisi yöneticileri, başhekimler, başhekim yardımcıları ve müdürler taburcu olan hastaları evde ziyaret etmeye başladılar. Bu ziyaretler sayesinde kamu hastanelerinden hizmet alan hastaların beklenti ve talepleri hastane yönetimleri tarafından dinleniyor ve hasta memnuniyeti ölçülüyor.
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş ve Uzman Özden Duruhan ile birlikte Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra taburcu olan iki hastayı evlerinde ziyaret etti. 
Topraklık Mahallesi'nde oturan ve Dahiliye Servisi’nde 6 gün tedavisi yapılıp taburcu edilen 59 yaşındaki anemi hastası Ayşe Arslan ve ardından Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden KOAH hastası 80 yaşındaki Ümmü Demir ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde, hastanede kaldıkları tedavi süresi boyunca sunulan hizmetten, personelden ve sağlık koşullarından memnun olup olmadıkları konusunda hastalardan bilgi alan Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar, "Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak bu yıl bir karar aldık. Sağlık tesislerimize müracaat eden, tedavi olan hastalarımızı birlik olarak en az ayda bir kez evlerinde ziyaret etmeyi planladık. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak, tüm idarecilerimizi dahil ettiğimiz böyle bir ziyaret programı başlattık. Amacımız, zaman zaman hastalarımızın evlerine misafir olmak ve onlara yalnızca hastanelerimizde tedavi olurken değil, sonrasında da yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Tabii ki tüm hastalarımıza gitmemiz mümkün olmayacaktır ama gidebildiğimiz kadarını ziyaret etmeye çalışacağız. Ramazan ayının ilk günlerinden olan bugün de Tıbbi Hizmetler Başkanımız ve bir uzmanımızla birlikte sağlık tesislerimizde tedavisini olup taburcu edilmiş iki hastamızı ziyaret etmek istedik" dedi.
Denizli Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü’nde anemi teşhisiyle 6 gün yatarak tedavi olan ve taburcu edilen 59 yaşındaki hasta Ayşe Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Böyle bir uygulama başlatarak bizlerin halini hatırını taburcu olduktan sonra da sormanıza ve bu ziyaretinize çok sevindim" diye konuştu.