Tabiat Varlıkları Kurulu Bölge Komisyonu Başkanı Aygören ve komisyon üyeleri Başkan Zolan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
   Bölge Komisyonu Başkanı Aygören, Denizlili olarak belediyenin hizmetlerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek sözlerine başladı.
   Tabiat Varlıkları Kurulu Bölge Komisyonunun tarihte ilk defa merkezinin Denizli’ye alındığını, bundan son derece mutlu ve bahtiyar olduğunu ifade eden Bölge Komisyonu Başkanı Aygören şöyle dedi:
   ‘Bunda emeği geçen başta sayın milletvekilimiz Nihat Zeybekci ve siz değerli başkanımızı candan kutluyorum. Destek olan diğer milletvekillerimize de teşekkür ediyorum bu başarılarının da devamını diliyorum. Denizli’ye yapılan her hizmet Denizli halkı içindir. Yapılan güzelliklerin her zaman yanında olduk daha fazlasının yapımını da inşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Denizli medeniyetlerin beşiği, uygarlıkların temelinin atıldığı önemli bir şehirdir. Uygarlık merkezinde her zaman tabiatıyla güzelliğiyle övündüğümüz Denizli’yi, inşallah aldığımız noktadan sizlerin desteğiyle birlikte daha ileriye götüreceğimize inanıyorum. Pamukkale başlı başına bir özelliktir. Bu özellik ve güzelliği ileri götürüp bir Pamukkale daha olabilir mi diye düşünüyoruz. Kentimizde tespit edilmiş 40’a yakın tabiat varlığı var. Biz bunları nasıl 50’ye ve daha fazlasına çıkartabiliriz birlikte bu soruyu cevaplandırmaya çalışacağız. Aydın ve Manisa’da bize bağlı oldu. Eskiden hep Aydın’a gitmek zorundaydık şimdi Aydın ve Manisa Denizli’ye gelecek. Denizli’ye çok güzel hizmetler yaptınız. Denizli’nin Büyükşehir olmasına şimdi daha çok inanıyorum.’
   -TEK AMAÇ VE GAYE DAHA İYİ DENİZLİ-
    Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Komisyon Başkanı Aygören’e almış olduğu görev ve sorumlulukta başarılar dileyerek, ‘Sizlere inanıyoruz. Gerçekten sizler şehrimize hizmet etmiş bu şehre gönül vermiş insanlarsınız. Başta Ali Başkan olmak üzere tüm komisyon üyelerinin, şehrimizin ve bölgemizin bir adım daha ileriye nasıl götürürüz onunla ilgili kaygı ve gayret içinde olduklarını biliyoruz. Bu vesileyle komisyonda görev almanız bizleri mutlu ediyor. İnşallah güzel hizmetler nasip olur. Tabii Denizli Belediyesi olarak biz sizlerle her zaman birlikte iç içe çalışacağız. Tek amaç ve gayemiz, Denizli’mizi daha iyi daha güzel hale getirmek, çevresiyle doğasıyla korunması gereken değerleriyle hep birlikte bu değerlerimizi korumak ve daha güzel şekilde gelecek nesillere aktarmaktır. Sizler bu yolda çok büyük katkı sağlayacaksınız. Sizler, bu işe gönlü vermiş büyüklerimizsiniz, kardeşlerimizsiniz. Bu vesileyle sizlere yeniden görevlerinizde başarılar diliyorum’ dedi.