Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerine renk katan ve İncilipınar Parkı'ndaki havuzda yapılan su gösterisi, vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Ramazan etkinliklerinin değişmez adresi olan İncilipınar ve Adalet Parkı'nda gerçekleştirilen gösteriler tüm hızıyla sürüyor. Denizlililer her akşam kendileri için hazırlanan etkinliklerin tadını çıkartırken, İncilipınar Parkı'ndaki dev havuzda yapılan suyun, ışık ve müzikle olan gösterisi izleyicilere muhteşem bir görsel şov sunuyor. Müzikle birlikte başlayan gösteride, suyun ritimle birlikte hareket edip, gökkuşağı renkleri içerisinde adeta dans etmesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Işık demetlerinin gösteriye kattığı renk ve canlılık İncilipınar Parkı’nı dolduran binlerce vatandaş tarafından alkış yağmuruna tutulurken, gösteri Ramazan etkinliklerine ayrı bir hava kattı.
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Ramazan etkinlikleri kapsamında, İncilipınar Parkı'nda sanatçı Sadi Cesuroğlu, söylediği Türk Halk Müziği eserleriyle vatandaşlara keyifli saatler yaşattı. Adalet Parkı'ndaki etkinliklerde ise Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuar sanatçıları Türk Sanat Müziği konseri sundu. Binlerce vatandaşın sıcak yaz gecelerinden kurtulup akın ettiği Adalet ve İncilipınar Parkı'ndaki gösteriler yoğun ilgi çekerken, her iki konser izleyicilerin büyük beğenisini topladı.
Büyükşehir Belediyesi'nin Denizlilileri yıldızlarla buluşturduğu Ramazan etkinlikleri sevilen sanatçılar İkbal Gürpınar ve Bedirhan Gökçe'yi ağırlayacak. 18 Temmuz Cuma günü akşamı Adalet Parkı'nda İkbal Gürpınar sahneye çıkacak. Aynı gün akşamı Bedirhan Gökçe ise şiir dinletisi ile İncilipınar Parkı'nda vatandaşlarla buluşacak. İkbal Gürpınar'ın ertesi günkü şiir ve söyleşisi İncilipınar'da yer alacakken, Bedirhan Gökçe ise 20 Temmuz Pazar günü Adalet Parkı'nda bir kez daha sahneye çıkacak.