Subaşıoğlu güleryüzü ve sıcaklığı ile gittiği heryerde halkın takdirini kazanıyor. Halkın içinden geldiğini ve her zaman tabanda siyaset yaptığına vurgu yapan Subaşıoğlu Sevindik Mahallesi'ndeki seçim gezisi sırasında uğradığı bir kahvehanede halka kendi elleriyle çay doldurup ikram etti. 
AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmalarını Sevindik esnafıyla bir araya gelerek devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Çamlı Kahve'de ocak başına geçti. Ocak başına geçen Subaşıoğlu, müşterilerin çayını doldurdu. Daha sonra Sevindik Mahallesi'nde esnaflarla bir araya gelen Subaşıoğlu, esnaf ve Sevindik halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.  Sevindik mahallesinde değişimin yaşandığına dikkat çeken Subaşıoğlu Büyükşehir ve Merkezefendi Belediyesi olarak Sevindik Mahallesinin çehresini daha da değiştireceklerini ve yatırımlarla bu bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini vurguladı. Yapımı devam eden Sevindik Park ve sokaklarda uygulayacakları mini parklarla bu bölgenin nefes alır çocuklarının gelece daha güvenli bir şekilde yaşabileceklerini mekanlar oluşturacaklarını vurguladı.  AK Belediyeciliğin Sevindik ve bölgede örnek projelere imza atacağını da ifade eden Subaşıoğlu "Bizim yapacaklarımızı hper zaman söyledik onların hayalleri bile yetişemez" dedi.
Subaşıoğlu, Sevindik esnaf ziyaretlerinin ardından Sevindik Mahalle Muhtarı Yaşar Beşparmak ile bir araya geldi. Muhtarlık makamında bir araya gelen Subaşıoğlu, Beşparmak ile fikir alışverişinde bulundu. Mahalle Muhtarı Beşparmak, 8 maddeden oluşan Sevindik Mahallesi'nin isteklerini kırmızı dosya olarak Subaşıoğlu'na sundu.
Pazaryerinde halkın ilgisi büyüktü
Sevindik esnafı ve Muhtarıyla bir araya gelen Subaşıoğlu'nun  bir sonraki durağı Sümer Pazaryeri oldu. Pazaryerinde esnaf ve vamtandaşla bir araya gelen Subaşıoğlu, halkın ve esnafın büyük ilgisiyle karşılandı.