AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu Denizli'nin kalbi olan Kaleiçi çarşısında esnafla ve halkla buluştu. Subaşıoğlu ve ekibine çarşıda ilgi oldukça yoğundu.  Her esnafın samimi bir şekilde karşıladığı ve umutla baktığı Subaşıoğlu her işyerinde ayrı ayrı sevgi ve sempati ile karşılandı.
Tarihi Kaleiçi çarşısı için Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tarihi ve geleceği biraraya getirecek, kültürel aksı tamamlayacak yepyeni projeler üreteceklerini ifade eden Subaşıoğlu, "Kaleiçi Denizli'nin kalbi  bu kalpten damarlara kan pompalanıyor. Bizim için Kaleiçi hayati önem taşıyor. Bu yüzden Kaleiçi için burada geçimini sağlayan esnafımız için ve bir yaşam merkezi haline getirince yüzleri gülecek vatandaşlaramız için yollara düştük. Biz sadece ve sadece hizmet sevdalısıyız" dedi.
Kaleiçi Bayramyeri Esnafları Güzelleştirme, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız ve üyeleri de ziyaret eden Subaşıoğlu, burada yaptığı konuşmasında Kaleiçi'nin Denizli ekonomisinin merkezi olduğunun altını çizdi. Subaşıoğlu, "Kaleiçi Denizli'nin en önemli ticaret merkezidir. Kaleiçi aynı zamanda Denizli'nin tarihini temsil ediyor. Son 10 yılda şehrin ve ticaret hayatının değişti. Önümüzdeki dönemde Kaleiçi'ne değişimlere sahne olacak ve her esnaf her vatandaş Kaleiçini daha farklı ve tarihini yüzünü görecek.  yeni Geçmişimizden ders alıp geleceğe yön vereceğiz. Zaman içerisinde Kaleiçi toplanarak eski işlerini kazanacak" dedi.
"Kaleiçi ticaretinde artış var"
Subaşıoğlu tarafından yapılan ziyaretten oldukça memnun olduğunun altını çizen Kaleiçi Bayramyeri Esnafları Güzelleştirme, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, Kaleiçi ve tarihi hakkında bilgi vedi. Yıldız, "Kaleiçi'nin yaklaşık bin 200 yıllık bir geçmişi var. Kaleiçi'nde yaklaşık 650 esnaf bulunuyor. Şuanda Kaleiçin'de 3-3 bin 500 kişi çalışıyor. yazın işlerin açılmasıyla çalışan sayısı 7-8 binlere kadar çıkıyor. Kaleiçi'nde bir dönem para kazanamaz durumdaydık. Son 3-4 yıldır gözle görülür bir artış var. Belediyemizin bu konuda çok büyük faydaları var" diye konuştu.