Denizli’de bir otomobille kamyonetin çarpışmasının ardından araçlar yol kenarında su kanalına uçmaktan tel örgü ve bariyerler sayesinde kurtulurken, kazada 5 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, bugün öğle saatlerinde Akkonak Mahallesi Kazım Kaynak Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazım Kaynak Caddesi’nden boyunca ilerlemekte olan Hüseyin Elbeyi yönetimindeki 20 DU 767 plakalı otomobil, su kanalı yolundan çıkan Soner T. yönetimindeki 20 U 2464 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına doğru savruldu. İçinde Hüseyin Elbeyi ve ailesi bulunan otomobil kaldırıma çıkarken, su kanalına uçmaktan bariyerler sayesinde kurtuldu. Çarpışmanın ardından savrulan kamyonet ise su kanalına uçmaktan tel örgüler sayesinde kurtuldu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi. Kazada otomobilde bulunan şoför Hüseyin Elbeyi’nin yanı sıra eşi Songül Elbeyi, kızları Yağmur ve Damla Elbeyi yaralandı. 8 yaşındaki Yağmur Elbeyi’nin ayağının kırıldığı belirtilirken, henüz 1 yaşındaki Damla Elbeyi kazanın ardından büyük korku yaşadı. Annesinin kucağında ambulans içinde boyunlukla oturan küçük Damla daha sonra ailesiyle birlikte tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Soner T. de yaralı olarak ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazanın ardından olay yerinde toplanan vatandaşlar bölgede çok sayıda kaza olduğunu belirterek, su kanalı civarına kırmızı ışık takılması gerektiğini söylediler.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.