“Savcı, TSK’NIN kozmik odasına giremezmiş, aratırma yapamazmış. Kimse kusura bakmasın, savcılar millet için heryere girer, herkesi soruşturur.” Yıl 2010
“Savcı, Adana’da jandarma-polis ile birlik MİT’nin tırlarını durdurup arama yapıyor. Ey savcı sen kimin taşaeronusun? Tırda ne olduğu seni ilgilendirmez haddini bil.” Yıl 2014

Bu sözler AKP sözcüsü Hüseyin Çelik tarafından söylenmiş sözlerdir. Yani burada bu günkü iktidar bize eski bir siyasetçinin “Dün dündür bugün bugündür.” Sözünü hatırlatıyor. Bugün ki iktidar da millete şunu söylüyor dün dündür bugün bugündür diyor. Son günler de döviz kurlarının geldiği yer ortada, milletimiz ekonomik olarak en az % 30 daha fakirleşmiştir. Hükümet sürekli suni gümdemlerle ülkeyi meşgül ediyor, gerçek gümdemi milletten kaçırıyor. 
Millete de cambaza bak cambaza diyor ve millet canbaza bakarken hırsız gelip milleti soyuyor hükümette seyrediyor. Yoksa bu ülkenin gündemi ne savcıların yaptıkları ne de hakimlerin yaptıklarıdır. Bizim bildiğimiz hakimler ve savcılar ellerinde ki kanunlara göre görevlerini yaparlar. 
Ben buradan soruyorum bu ülkeyi siz mi yönetiyorsunuz? MİT’e vermiş olduğunuz görev nasıl oluyorda bir türlü yerine getirilemiyor. Sizin yönettiğiniz ülke de Milli İstihbarrat Teşkilatı ajanlar, işbirlikçiler ve provakatörler tarafından işgal edilmiş ki verilen görevler bi hakkın yerine getirilemiyor, ülke gündemi meşgül ediliyor. Ülkemiz hem içer de hem de dışarıda itibar kaybediyor. Bu ülke binlerce yıllık geçmişi olan bir ülkedir. Bu ülkede bir tek problem var oda milleten alınan yönetme yetkisini bir türlü yerine getiremeyen iktidarlarla ülkenin yönetilmesidir. Buradan sanayicilerimize, işadamlarımıza, üretim yapanlara ve milletime sesleniyorum artık bu gidişe dur diyelim. Önümüzedeki seçimler de Büyük Birlik Partisinin tertemiz kadrolarını işbaşına getirelim ve geleceğimize sahip çıkalım.