İzmir’in Buca ilçesinde eski sevgilisini kafasını ezerek öldüren şahsın sosyal paylaşım sitesinde herkesten helallik istediği ortaya çıktı.
İzmir’in Buca ilçesinde geçtiğimiz günlerde Sibel Özkişi, Denizli’de de bir süre birlikte yaşadığı H.C. tarafından kafası ezilerek öldürülmüştü. Daha sonra olay yerinden kaçan H.C., Denizli’de bir eğlence kulübünde Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmıştı. H.C., Denizli’deki işlemlerin ardından İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilerek İzmir’e götürülmüştü.
Pazar günü yakalanan H.C.’nin sosyal paylaşım sitesinde herkesten helallik istediği ortaya çıktı. Mesajında ‘Sevgili arkadaşlarım, dostlarım sevdiklerim, ailem hakkinizi helal edin’ yazan H.C.’ye kimileri destek verirken, bazıları da işlediği iddia edilen cinayet yüzünden tepki gösterdi. H.C.’nin birçok yakını ‘Hakkımız helal olsun, keşke yapmasaydın, Allah yardımcın olsun, sabırlı ol senin için duacıyız’ şeklinde yazılar yazarken, bazıları da ‘Hiç iyi yapmamışsın, aynı acıyı sen de yaşa’ gibi yazılar yazarak olaya tepki gösterdi.