Denizli’nin İlbade mahallesinde yaşayan İlknur Karabulut, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. 
Olay, sabah saatlerinde Denizli’nin İlbade mahallesinde bir evde meydana geldi. Tek katlı bir evde yaşayan İlknur Karabulut (28), dün gece 3 ve 5 yaşlarındaki çocukları Berkcan ile Berkay'la birlikte 
uykuya daldı. Bacanın kırık olması ve tam çekmemesiyle birlikte duman evin tüm odalarına dolarken, gece çalışan baba Mesut Karabulut sabah saatlerinde eve geldi. Odaya girerek çocuklarını dışarı çıkaran Mesut Karabulut daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, İlknur Karabulut’a ilk müdahaleyi evde yaptı. Uzun süre kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından iki çocuğun Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.
Polis eve gelerek incelemelerde bulundu. Evin içinde ve bacada incelemede bulunan polis, soruşturma başlattı. Olayı gören kadının komşuları uzun süre gözyaşı dökerken, İlknur Karabulut’un eşi Mesut Karabulut’un da oldukça üzgün olduğu gözlendi. İlknur Karabulut’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.