Denizli Belediyesi, şuan her biri bir mahalle konumunda olan ve yerel seçimlerde bağlanan 13 belde ve 10 köyün içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi sorunlarının çözümüne ağırlık verdi.
Denizli’nin merkezinde yatırım anlamında ne bulunuyorsa yeni bağlanan mahallelerde de aynısının bulunması için yoğun şekilde çalışılıyor. Bu kapsamda Şirinköy’ün de içmesuyu sorununa kökten çözüm için su içmesuyu deposu yapımı için ihale düzenlenecek. Su Kanalizasyon Müdürlüğü’ndeki Şirinköy Mahallesi 2000 ton Betonarme Gömme İçmesuyu Deposu ve İsale Hattı Yapım İşi ihalesi 03 Ekim 2012 Saat 10:00’da gerçekleşecek. İhale ayrıca muhtelif yerlerde ishale hatlarını da içeriyor. Kazanan firmanın belirlenmesinin ardından 5 üş günü içinde yer teslimi yapılacak ve depo 150 günde tamamlanıp hizmete sunulacak. Böylece, yıllarca kangrene dönüşmüş içmesuyu sorunu bir daha yaşanmamak üzere ortadan kalkacak.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli merkezde ne varsa aynısının bağlanan yeni mahallelere de yapılacağını kaydederek, ‘Amacımız yeni bağlanan yerlerle merkez arasındaki farklılığı ortadan kaldırmaktır. Alt yapısından, üst yapısına, park ve bahçelerinden çevre düzenlemesine, basketbol sahasından tenis kortuna kadar şehirde görülen ne varsa aynısı buralarda da olacak. Bu projeyle Şirinköy’ümüzün önemli bir eksikliğini gideriyoruz. Şimdiden Şirinköy mahallesi sakinlerine hayırlı olsun’ dedi.
   Bu arada, ihtiyaçlara cevap veremeyen, zamanla ekonomik ömrünü tamamlayarak yıkılma tehlikesi de bulunan mevcut içmesuyu deposunun 200 ton kapasiteli olduğu bildirildi.