Denizli Belediyesi'nin Şirinköy Mahallesi'nde yaptığı 2 bin tonluk su deposu ile bölge bir daha içme suyu sıkıntı yaşamayacağı belirtildi. 
Denizli Belediyesi kent merkezinde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarını şehrin tamamına yaymaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Şirinköy Mahallesi'ne 2 bin tonluk su deposu yapıldığını belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'nin gelecek günlere daha güvenli bakabilmesi için bu kentte inanılmaz bir altyapı hamlesini gerçekleştirdik. Bu hamleyle neredeyse Denizli'nin tamamında yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik ve bunu aynı anda yaptık" dedi. 
Denizli'de 405 kilometre kanalizasyon hattı, 450 kilometre içme suyu hattı, 165 kilometre yağmur suyu hattı döşediklerini belirten Başkan Zolan, "Tüm bu çalışmaların sonunda Denizli, Türkiye'nin en temiz suyunu tüketiyor. Kent merkezinden başlayarak 2009'da Denizli Belediyesi'ne bağlanan mahallerimizin de bu konuda eksikliklerini koordineli bir çalışmayla ve kent merkezinde oluşturduğumuz sisteme de entegre ederek giderdik. Denizli Belediyesi, Şirinköy Mahallesi'nin de içme suyu ile ilgili uzun yıllar sorun yaşamaması için 2000 tonluk su deposu yaparak bölge insanın daha kaliteli su kullanımını sağlayacak. Kısa süre sonra tamamlanacak su deposu 25 bin insanın ihtiyacını karşılayacak şekilde planlandı. Şirinköy Mahallesi'nde yapımı köy zamanında tamamlanmış 100 tonluk ve 200 tonluk iki adet depo köy yerleşkesine hitap etmekteydi. Şirinköy Mahallesi'nin mevcut bin 500 olan nüfusu zamanla 15 bini geçti. Toplamda 5 bin 700 metre isale hattı döşeyerek ve 1 adet 2 bin tonluk içme suyu deposu yaparak bölgenin uzun yıllar su ile ilgili sorun yaşamamasını sağlıyoruz" diye konuştu.