Dünya çapında bir firma olan Simit Sarayı’nın Denizli şubesi Çınar Candoğan Parkı yanında 2012 Nisan ayından bu yana Denizli halkına hizmet veriyor.
‘Tüm Dünya Simiti tadacak’ sloganıyla İstanbul’da başlayan Simit Sarayı zinciri dünyada 250 şubeye ulaştığını belirten Simit Sarayı Denizli Şubesi İşletmecisi Hacer Kılıç, tüm Denizlili hemşehrilerini Simit Sarayı’na uğrayıp bu lezzeti tatmaları için davet etti. Kılıç, “Denizli halkının Simit Sarayı Şubesini sadece çay simitten ibaret değil, bunun yanı sıra sakin ve nezih bir ortamda hafta sonları ailenizle birlikte açık büfe kahvaltımızdan yararlanabilir, ikindi çaylarında bayan arkadaşlarınızla birlikte mantı, makarna, salata ve ızgara çeşitlerimizden de denemenizi öneririm. Özel toplantılarınızda, sohbetlerinizde, çocuklarınızın en özel günleri olan doğum günlerini de Simit Sarayı’ndaki pasta, kurabiye, kek ve sıcak soğuk içeceklerimiz eşliğinde kutlayabilirsiniz.” dedi.
HELAL GIDA SERTİFİKALI
Simit Sarayı Denizli Şube Müdürü Halil Durutürk de, açık-kapalı bahçe ve üst katlarında 130 kişilik kapasiteleri olduğunu ifade etti. Durutürk, “Lezzetiyle tüm dünyayı saran Simit Sarayı, son olarak kutsal topraklarda Kabe’nin karşısında Mekke şubesini açtı. Hacılar tarafından büyük ilgi görüyor.”dedi. Durutürk ayrıca Simit Sarayı ürünlerinin, Gıda, İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırma Derneği (GİMDES)’ten, sektöründe ‘Helal Belgesi’ almaya hak kazanan ilk firma olduğunu belirtti. Durutürk, “Denizli halkımız Simit Sarayı’na ve ürünlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bu da bizi mutlu etmekle beraber, Denizli’ye ikinci şubemizi açma düşüncemizi destekliyor. Yakın zamanda şubemizin içine kurulacak olan Denizbank Atm’si ile misafirlerimiz bankacılık işlemlerini rahatlıkla yapabilecek. Son olarak tüm vatandaşlarımızı sıcak ve samimi bir ortamda ağırlamak istiyoruz.” dedi.