İzmir Karabağlar’da çıkan silahlı kavgada, biri ağır üç kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, gece saat 21.00 sıralarında Eski İzmir Caddesi'ndeki Karabağlar Ülkü Ocağı önüne gelen alkollü T.Ç. ve H.K. ile alkollü olduklarını belirterek uzaklaşmalarını isteyen grup arasında tartışma yaşandı. Yaşanan arbedede T.Ç‘in tabancayla ateş etmesi sonucu C.T (47) kolundan yaralandı. Etkisiz hale getirilen T.Ç. ve H.K da darp edildi.
Olayı haber alan emniyet yetkilileri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bir süre sonra olayın terörle ilgisi olmadığının anlaşılması üzerine grup dağıldı. Sosyal medyada Karabağlar Ülkü Ocaklarının PKK tarafından basıldığı haberinin yayılması üzerine ocağa çok sayıda genç geldi. Ocak yetkilileri, olayın siyasi ya da terör olayından uzak bir kavga olduğunu anlatarak kalabalığın dağılmasını sağladı. İzmir Ülkü Ocakları sosyal paylaşım sitesinde PKK baskını haberinin asılsız olduğu belirtilerek şöyle denildi: 
"Karabağlar'da saat 21.00 sularında meydana gelen ve doğrudan siyasi bir içeriği olmayan gerginlik kavgaya dönüşmüş, olaylar sonucu bir ülküdaşımız kolundan hafif yaralanmış ayakta tedavisi tamamlanmıştır. Kavgaya karışan diğer gruptan da iki kişi yaralanmıştır. Genel Merkezimiz ve İzmir Başkanlığımız, olayı yakinen takip etmektedir. Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığının resmi açıklamaları dışında sosyal ağlarda yapılan yorumlara itibar etmeyiniz, paylaşmayınız."