16-22 Mayıs 2011 tarihlerinde kutlanacak olan Sosyal Güvenlik haftası bugün başladı. Hafta dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdür Vekili Ahmet Kurt ve SGK çalışanları Vali Yavuz Erkmen’i ziyaret ettiler.

  Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarete, SGK Müdür Vekili Ahmet Kurt, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve SGK personeli katıldı.

  SGK Müdür Vekili Ahmet Kurt, SGK’nın çalışmaları hakkında Vali Yavuz Erkmen’e bilgiler verdi.

  Vali Yavuz Erkmen ise, haftanın hayırlı olmasını dileyerek, “Sosyal güvenlik, sosyal bir devlet olmanın en tabi gereğidir. Amaç toplumdaki herkesin sosyal güvenlik şemsiyesi altında olmasıdır. Bu anlamda ülkemizde geçmişe göre çok büyük mesafeler alınmıştır. Vatandaşlarımız açısından olduğu kadar, çalışanlar açısından da sosyal güvenlik zor ve fedakarlık gerektiren bir kurum. Toplumun yoğun bir kitlesi ile arkadaşlarımız karşı karşıyalar. Denizli için önümüzde bir hedef var. Çalışma Bakanlığına bağlı bütün daireleri tek çatı altında toplanacak büyük bir hizmet binası yapmayı planlıyoruz. Projesi bitti. İhale sürecine gelindi. Tamamlandığında arkadaşlarımız daha iyi şartlar altında hizmet verecekler” dedi.