Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Sezer Cihan, bugün TV8, TRT Haber ve HaberTürk'e konuştu. Cihan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adaylığını da dile getirdi.

Son dönemlerde bazı basın yayın organlarında kendisine dair ambargo konulduğu
yönündeki haberleri değerlendiren AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye başkan A. Adayı Sezer Cihan, bu tutumun üzücü olduğunu söyledi.
Denizli halkına güvendiğini ve kendisini kucaklayacaklarına olan inancını dile getiren Cihan konu ile ilgili ilk kez konuştu. Cihan, "Evet malesef üzülerek söylüyorum ki böyle bir tutum var ve bundan dolayı da çok üzülüyorum. Bugüne kadar konuşmak isemedim. Fakat bu durum haber yapılınca kamuoyuna mal oldu. Biz bütün basın ile eşit mesafedeyiz. Aday adaylığım sürecinden itibaren bazı yayın organlarında yer bulamıyorum. Bu süreçte şu unutulmasın ki, biz Denizli'ye hizmet etmek için yola çıktık. Doğal olarak değerli basınımızdan herkese eşit mesafede olmasını ve adil bir tutum sergilemelerini beklemek en doğal hakkımızdır. Şuna inanıyorum ki, Denizli halkı, herşeyi hakkı ile bilen ve değerlendirendir. Onların buna izin vermeyeceğini düşünüyorum. Denizli halkı, hizmet etme sevdası ile burada olduğumuzu anlayacaktır." dedi.

SEZER ULUSAL BASINDA


TV 8, HABERTÜRK VE TRT HABER'DE KONUŞTU
Türkiye Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği'ni yürüten ve Türkiye çapında hayata getirdiği çalışmalarla adından skça söz ettiren Sezer Cihan bu sabah TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen program Erkan Tan ile Tan Vakti programına katılarak birlik olarak yapılan çalışmalardan bahsetti. Genel sekreterliğini yaptığı birlik vasıtası ile Türkiye'nin bir çok belediyesini ayağa kaldırdıklarını alatan Cihan, programın sonunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı olduğunu açıklayarak kazandığı bilgi, birikim ve tecrübesini Denizli için harcayacağını söyledi.
Sezer Cihan ayrıca, TRT HABER'e konuk oldu.Program ile ilgili haber, her saat TRT Haber ekranlarına yer alacak. HABERTÜRK'te de akşam saatlerinde ekranlarda olacak.