ADANA (CİHAN)- Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, geleneksel futbol yaz okuluna tüm futbolcu adaylarını davet etti.
Başkan Prof. Dr. Öztürk, “Seyhan Belediyesi’nin spora verdiği öneminin bir göstergesi olarak geleceğin futbolcularının yetiştiği futbol yaz okulumuzu yine açıyoruz. Bu yıl hedefimiz bin futbolcu kardeşimize temel eğitim verip onların profesyonelliğe ilk adımlarını atmasını sağlamaktır” dedi.
Seyhan Belediyesi’nin geleneksel ücretsiz yaz futbol okulu kayıtları başladı. 1996–2001 doğumluların kayıt yaptırabileceği futbol yaz okulu çalışmaları 18 Haziran Cumartesi günü başlayacak ve yaklaşık bir ay sürecek. Yaz futbol okuluna katılan sporculara Seyhan Belediyesi tarafından forma, şort ve tozluk hediye edilecek.
Seyhan Belediyespor’un Döşeme Mahallesi’ndeki tesislerinde sürdürülecek çalışmalar profesyonel dört futbol antrenörü eşliğinde yürütülecek. Temel futbol tekniklerinin anlatılacağı yaz futbol okulunda yetenekli oyuncular Seyhan Belediyespor bünyesine kazandırılacak.
Seyhan Belediyesi’nin yaz futbol okuluna kayıt yaptırmak isteyen sporcu adayları nüfus cüzdan fotokopisi, herhangi bir sağlık kurumundan alınmış sağlık raporu ve bir adet vesikalık fotoğraf eşliğinde başvuru yapabilecek. Ücretsiz yaz futbol okulunun çalışmaları hakkında bilgi almak isteyenler Seyhan Belediyespor’un 433 50 50 numaralı telefonuna başvurabilecekler. CİHAN