Acıpayam Belediyesi kilit parke ve bordür gibi beton ürünleri ihtiyacını artmasından dolayı taş üretim fabrikasına daha modern bir makine alarak bir ilke imza atmış oldu.
Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte taş üretim fabrikasını gezerek kazandırılan yeni makine hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Günlük 12-13 bin kapasiteli ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan makinemiz ihtiyacı karşılamamaktaydı. Başkan yardımcımız Hüseyin Erdem bey ve teknik ekip arkadaşlarımız ile yapılan istişareler neticesinde daha fazla üretim kapasiteli bir makineye ihtiyacımız olduğu ve bunun en kısa sürede alınması gerektiği kararını verdik. Araştırmalarımız neticesinde taş üretim makinemizi Belediyemize kazandırdık.

Eski makine ile bir seferde 20 taş üretirken yeni makine ile 30 taş üretmekteyiz. Aynı zamanda 1 saatte 110 palet üretim yaparken yeni makine ile 125 palet üretiyoruz.
8 saate 10-12 kişi ile 12 bin taş üretirken yeni sistemde 5 kişi  ile 30 bin taş üretiyoruz. 8 saatte 5 kişi 30 bin, ikinci 8 saatte 5 kişi ile 30 bin toplamda günlük 60 bin taş üretiyoruz. İlçemize hayırlı olsun.

Her gün büyüyen, değişen ve gelişen ilçemizde 56 mahallemize hizmetlerimiz daha hızlı götürmek için çalışan tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.