Sosyal, kültürel ve spor alanları ile Denizlilileri hayatın yorucu ve stresli temposundan uzaklaştırma imkanı sağlayan Sevindik Vadi Parkı, vatandaşların beğenisini topladı. 
Sevindik Vadi Parkı, 92 bin metrekare içinde yer alan sosyal, kültürel ve spor alanları ile bölgenin görünümünü değiştirdi. Giriş meydanı, yaprak bitki gösteri alanı, kafeterya, seyir terasları, tarih bahçesi, mini golf alanı, spor ve paintball alanı gibi çok sayıda tesis ile ziyaretçilerine farklı alternatifler sunan parkta çocuklar için oyun treni, paten pisti, yeşil labirentler, macera alanları, tırmanma oyun alanları ve jimnastik platformu da bulunuyor. Parkta ayrıca koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, dinlenme alanları, şelale, kelebek vadisi ve otopark alanları yer alıyor.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, farklı alternatiflerle tanıştırmak için son 10 yılda çok büyük projeler ürettiklerini belirtti. Özellikle yeşil alan projeleri ile kişi başı yeşil alan miktarında Avrupa'nın bir çok kentini geride bıraktıklarını anlatan Başkan Zolan, "Sevindik Vadi Parkı, bünyesinde bulunan tesislerle bölge halkı için alternatif seçenekleri doğa ile buluşturan Denizli'nin büyük parklarından biri oldu. İnsanların sağlıklı yaşam için spor yapabileceği yürüyüş ve bisiklet parkurlarının yanında golf alanı, paten pisti ve paintball gibi farklı alanları var. Bu sayede vatandaşlarımız bir yandan çeşitli spor dallarını öğrenirken, diğer yandan eğlenme imkanı da buluyor" dedi.