Saime Aslan Anaokulu öğrencileri yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları kıyafet ve oyuncakları Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ne bağışladı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 9 yıldır binlerce ihtiyaç sahibine yaptığı yardımlarla hayırseverler ve sosyal projeler için güvenilir kurum olmaya devam ediyor. Saime Aslan Anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahipleri için yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları oyuncak ve kıyafetleri teslim etmek için Sevgi Eli'ni ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız'ın hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilere Sevgi Eli hakkında bilgi verildi. 
Saime Aslan Anaokulu öğrencileri ile bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, minik öğrencilerin topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için Sevgi Eli'ne teslim ettiğini belirterek, "Hayırsever yardımlarını ihtiyaç sahipleri ile senelerdir buluşturuyoruz. Fakat minik öğrencilerimizin ziyareti bizim için çok farklı. Çünkü bu yardımlar yaşı küçük, merhameti büyük yüreklerden geldi. Çocuklarımızın erken yaşta, paylaşma, yardım etme ve iyilik duygularını öğrenmesine Sevgi Eli'nin elçilik etmesi bizim için çok anlamlı. Tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.