Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, bu yıl 9. Yılını tamamlayan Sevgi Eli’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Değirmenci, “Halkımıza umut olan Sevgi Eli’nin daha uzun yıllar ihtiyaç sahiplerine el uzatması için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
2006 yılında Ayşen Zeybekci önderliğinde kurulan Sevgi Eli 9 yaşına girdi. Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Sevgi Eli hayırseverlerin desteği ile 9 Yılda milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştı. 
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve ekibini ziyaret ederek 9 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Hayırsever vatandaşların destekleri ile Sevgi Eli’nin başarı çıtasının her geçen gün arttığını ifade eden Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız, “Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne Bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Sevgi Eli, 2006 yılında Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci önderliğinde kurulmuş ve her yıl başarı basamaklarını hızla çıkmıştır. Kurulduğu süreçte sadece merkezdeki ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Sevgi Eli 9. Yılında ilçelere, köylere ve kasabalarımıza kadar giderek vatandaşlarımıza ulaşmıştır. Bu kapsamda hayırseverlerimizin desteği de giderek artmıştır. Çevre illerde yaşayan hayırseverlerimizin de bizlere destek vermeleri bizleri onurlandırmıştır. Kurulduğu günden buyana desteklerini bizlerden esirgemeyen Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Hüdaverdi Otaklı’ya ve hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile daha birçok ihtiyaç sahibine umut olacağımıza inanıyorum” dedi.