Denizli Ulucami’de 20 Kasım Pazar günü öğle namazından sonra Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) için, Bediüzzaman Said Nursi ve merhum talebeleri için mevlid okunacak. Mevlid’e tüm Denizli halkı davetli.

4 Kasımdan bu yana tüm sinemalarda vizyonda bulunan, Bediüzzaman Said Nursi’nin Barla hayatının konu edildiği ‘Allahın Sadık Kulu’ filmi devam ederken Pazar günü yapılacak olan mevlide katılımın yüksek olacağı tahmin ediliyor. Yeni Asya Denizli Temsilcisi Mehmet Cebe, böyle bir organizasyona imza atmış olmanın sevincini yaşadıklarına belirtti. Cebe, “Başta Peygamber Efendimiz (SAV) için, bütün ehli imana, Bediüzzaman Said Nursi ve merhum talebelerine özellikle Denizli’de medfun bulunan Hasan Feyzi Yüreğil ile Hafız Ali Ergün’ün, ayrıca bütün şehitlerimizin ruhlarına ithafen hatmi Kur’an ve Mevlid’i Şerif okunacak, mevlide bütün Denizli halkımız davetlidir. Kadınlar için yer ayrılmıştır. Mevlid’e çevre illerden de katılım bekliyoruz” dedi.

Cebe ayrıca Mevlid-i Şerife Bediüzzaman’ın hayatta olan talebeleri Abdullah Yeğin, Said Özdemir ve Yeni Asya Gazetesi Sahibi Mehmet Kutlular’ın da katılacağını belirtti.