Ramazan dolayısıyla kurumlar iftar vermeye devam ediyor. Davet edilecekler listesine basın mensuplarını alan ender kurumlardan biri de Denizli Özel Servergazi Eğitim Kurumları oldu. 
Dün akşam gerçekleşen Denizli Özel Servergazi Eğitim Kurumları'nın iftar yemeğine yerel ve ulusal basından bir çok temsilci katıldı. Genel Müdür Recep Ali Yalçın ve idari ekibin hazır bulunduğu iftara, Zaman Gazetesi, haberdenizli.com, Haber Denizli Gazetesi, yuzhaber.com, Deha Gazetesi, DRT Televizyonu, Kulvar Gazetesi ve Objektif Gazetesi'nden temsilciler katıldı. 
Denizli Köftecisi'nde samimi bir havada gerçekleşen iftar programında konuşan Denizli Özel Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Başak Önder'in sadece okullarının değil tüm Denizli'nin gururu olduğunu belirtti. Yalçın, "Öğrencimizin bu başarısı Denizli halkının gurur duyacağı bir olay. Servergazi, bu tip başarılarla ilk defa karşılaşmıyor, okulumuz için bu bir gelenek" dedi.