Denizli Belediyesi açılışı geçtiğimiz aylarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Sentetik Buz Pisti'nde ücretsiz kurslar başlatıyor. 16 Kasım Cumartesi günü 250 kişi ile başlayacak kursun 1 ay devam edeceği, 
yeni dönem kayıtların ise 2 Aralık'ta başlayacağı bildirildi. 7-18 yaş arasındaki kursiyerlerin başvuracağı kurslarda kullanılan ekipmanların Denizli Belediyesi tarafından karşılanacağı belirtildi.
Çamlık Yolu üzerinde bulunan Özay Gönlüm Parkı’nın karşısında yer alan Denizli Belediyesi Sentetik Buz Pisti ile Merkez Spor Salonu yanında bulunan Denizli Belediyesi Spor Kurs Merkezi'ne kurs başvurusunun yapılabileceği ifade eden Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 bin metrekarelik alana sahip kompleksin Denizlililerin vazgeçilmez mekanlarından biri olacağını söyledi.
Başkan Osman Zolan, "Kompleks içinde Sentetik Buz Pisti’nin yanı sıra, 2 adet tenis kortu, 2 adet badminton sahası, mini golf alanı ve 350 metre koşu yolu, kafeterya, satranç alanı, satranç odası ve çok amaçlı salon yer alıyor. Buz pisti kentteki önemli bir eksikliği giderecek, peyzaj düzenlemesi ve yeşil alanları ile vatandaşların ilgi göstereceği yer olacak" dedi.