İzmir'in Selçuk ilçesinde şüpheli şahıs ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri, hırsızlık yaptığı ileri sürülen bir kişiyi kovalamaca sonucu yakaladı, kimliği belirlenen suç ortağı ise kaçmayı başardı.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi'nde şüpheli 2 kişinin görüldüğünü belirledi. Harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerini karşısında gören şahıslar ellerindeki çantayı atıp kaçmaya başlarken, tarlalarda süren kovalamaca sonucu M.F.İ. (20) isimli şahıs bir meyve bahçesinde kıskıvrak yakalandı. Kimliğinin Y.H. olduğu belirlenen suç ortağı ise kaçmayı başardı. Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada çeşitli ziynet eşyaları, attıkları çantada ise dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar ve hırsızlıkta kullandıkları malzemeler ele geçirildi. M.F.İ. sorgulamasının ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak İzmir Buca Cezaevi'ne teslim edildi.
Kaçmayı başaran ve hırsızlık suçlarından polis kaydının bulunduğu ortaya çıkan Y.H. isimli şahsın ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.