Şırnak ve İstanbul'da terör örgütünün hain saldırıları sonucu şehit düşen asker ve polisler için taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hayatını kaybeden kahraman şehitlere Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türk milletine başsağlığı diledi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, askeri helikoptere yapılan kalleşçe saldırı sonucu şehit düşen Doğan Acar'ın Denizlili olduğunu öğrendiklerini kaydeden Başkan Zolan, şunları ifade etti: "Binlerce yıldır nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde bu alçakça saldırıların üstesinden gelecektir. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen eli kanlı terör örgütü karşısında, Türk milleti dimdik ayakta durmaya devam edecektir. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Denizlimizin ve ülkemizin başı sağ olsun" dedi.


GÜRLESİN’DEN TAZİYE MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Şırnak’ın Beytüşşebap  ilçesinde terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit olan Denizlili Doğan Acar için taziye mesajı yayınladı. “Terörün her türlüsünü lanetliyorum” diyen Gürlesin, “Bu alçakça yapılan saldırıda şehit olan askerimizin acısını yüreğimizde yaşıyoruz. Şehidimizin ailesine de başsağlığı diliyorum” dedi.

Denizli kısa bir aradan sonra bir şehit daha verdi. Temmuz ayının son gününde Çivrilli Ömer Kaan Kandemir’in şehit olmasından sonra bir acı haber de Şırnak’tan geldi. Beytüşşebap İlçesi'nde sikorsky helikoptere teröristler roketar ve Doçka uçaksavar silahıyla ateş açtı. Saldırıda 1 asker şehit olurken, 7 asker de yaralandı. Şehit olan Doğan Acar’ın Akhan Mahallesi’nde yaşadığı açıklandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu acı olayla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Vatani görevini tamamlayan ve memleketine dönmek için yola çıkan Doğan Acar’ın şehit olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Gürlesinü, “Gün birlik günü, gün dirlik günü, gün millet olarak bir ve beraber olma günüdür” dedi.

“VATAN SAĞOLSUN”
Terörün her türlüsünü lanetleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesajında, “Şırnak Beytüşebbap ilçesinde tezkeresini alan ve izne gelen askerlerin yer aldığı helikoptere yapılan saldırıda Denizlili Doğan Acar kardeşimiz şehit olurken, 7 askerimiz de yaralandı. Bu olay millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etti. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldırıların da üstesinde gelecektir. Başta evladımız Doğan Acar olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun, vatan sağ olsun”