Denizli Tabip Odası’nın hafta sonunda yapılan Olağan Genel Kurulu’nda 952 üye sandık başına gitti. Denizli Tabip Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlere tek liste ile gidildi. Mevcut başkan Gökhan Önem, Çağdaş Hekimler Grubu adına yeniden aday oldu. Oda üyelerinin oylarını alarak yeniden başkanlığa seçilen Başkan Gökhan Önem, 2016-2018 döneminde Denizli Tabip Odası’nın başkanlığını yürütecek.

Denizli Tabip Odası Başkanı Gökhan Önem, seçimleri  Haberdenizli.com’a değerlendirdi. Önem “Tek liste olması bizim açımızdan onur verici. Bu hekim arkadaşlarımızın bize olan güvenini gösteriyor. Seçim sonrası da Türk Tabipleri Birliği’nin seçiminde de etkin rol almak istiyoruz. Bizim seçimlerin ardından da oraya yoğunlaşacağız. Seçimimize katılım çok iyi. Yeni dönemde tabi ki hekim hakları ile mücadelemiz sürecek. Bu mücadelemizi geçen 2 senede olduğu gibi önümüzdeki 2 senede de devam ettirmek istiyoruz. Sağlıktaki şiddetin biran önce bitirilmesi için çalışmalarımıza, mücadelemize devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
Çağdaş Hekimler Grubu adına mevcut başkan Gökhan Önem başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu; Dr. Oğuz Peker, Dr. Belkıs Sınık, Dr. Mustafa Kıvrak, Dr. Süreyya Tan, Dr. Simay Kaya, Dr. Meral Alten’den oluşuyor.